Thursday, 5 January 2012

Dia : Najwa [versi lelaki]


Assalamualaikum w.b.t and a very nice greet to all of you. 

Yeah. First class today. Everything runs smoothly, walaupun ada jugak tersengguk-sengguk dalam kelas. Gara-gara menonton saat2 tumbang nya MENYU di tangan Kota Bharu. Hahahahahahhahahah. *gelak nakal, jahat, malu, segan.*

Apa pon tak boleh. Suan le ! *mandarin phrase means Let it be ! or Biar lah !*

Ok. Let gets to business.

Sekarang ni fenomena bintang2 YouTube ni makin berleluasa. Hahah.
Ada penyanyi cover tahap nokharam. Ada bapuk joget2. Ada vlogger2 annoying. Buat parody bangang2. Memang melambak kan ?
*tiada kena mengena dengan yg bernafas atau dalam kain kafan*

Tapi satu, gua respect ada satu adik ni. Pehh ! Hamba cari dalam YouTube tak jumpa. Tapi gladly hamba jumpa dari post2 kawan2 hamba. Konon nak jadi Najwa Latiff lettew. 




Enjoy ? Hahah. Ok, tiada niat nak memalukan. Tapi sejujurnya, adik ada bakat. Boleh diasah lagi. Perlu sedikit masa. Tapi keBERANIan adik buat video ni memang abang salute spring baik punya. Hahah.

Anda perasan. 

1. Introduction bahasa omputih. Class gitu. Speaking habis dik. Oppps, ada viewer dari UK.
2. Nyanyi dalam kereta. Yeah, kedap bunyi. Taknak ada echo. Takut menjejaskan kualiti sound.
*both ni dah ala2 Najwa gitu. just tak main gitar je.*

Ok. That's all. Got two essays need to be done. 
Sekali lagi, ingin ditegaskan, hamba sangat SALUTE adik ni.

leg note : Hamba do not own any right on this video. God bless. :)

No comments:

Post a Comment