Tuesday, 1 November 2011

awak gedik : SUKA !


Assalamualaikum w.b.t dan salam sejahtera rakan2 sekalian. Huhuh.

hari ini mood : segan 
sebab : video kat bawah ni -------------> (tak arah ke bawah pulak.hahah)

Enjoy watching the new HOLLYWOOD singers' video !


What do you guys think ? Hahah. Enjoy the show ? You should. :D 
Ini realiti sekarang. Budak2 zaman sekarang.

Hilang sudah rasa malu dalam diri perempuan2 zaman sekarang. Ingat orang suka lah kalau joget2 ala pole dancer.*mungkin ada yg suka tapi bukan hamba lah* Konon kalau buat aksi seksi2 and gedik2 macam above ni dapat naik saham lah ? *fikiran luar kotak katanya.hahah* At least kalau nak buat video gedik2 tu pakai lah baju blink2 sikit. Ni pakai baju sekolah yg entah apa fashion nya. Hahah. Next is sound quality, then video quality. buat lah HD baru boleh kenal setiap sorang tu. Hahah. *baru boleh dapat million views* SARCASM !


Itu saja perkongsian hamba hari ini. Hahah. Harap2 dapat cuci mata dengan video yg "menjolok mata" ini. *menjolok sampai berdarah.hahah

PEACE YO !

2 comments:

  1. wahh..sekarang kat sekolah dah de kelas tarian laa~~

    ReplyDelete
  2. malu nye aku tgk video ni..
    xmampu nk tgk smpai abih..
    sedih =(

    ReplyDelete