Tuesday, 15 November 2011

#6 - Laugh Out Loud !


Assalamualaikum w.b.t everybody !

What a beautiful night ! Hahah.
After hours of struggle with all those assignments and revisions and homework and presentation.
Beku otak wo !

So, lets have some fun. Yeahhhhhhhhhhh !

0o____________________________________________o0

AL - KISAHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH....
maka tersebutlah kisahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh....

Seorang lelaki gemuk. Berhasrat nak kuruskan badan.
Pergi daftar dekat sebuah fitness centre. Ditawarkan 3 sesi fitness.
$ 50 ke ? $ 100 ke ? $ 200 ke ?
Setelah berfikir sejenak, si lelaki gemuk memilih sesi pertama. $ 50.
Dia diberi SEGUGUS kunci dan diarah untuk ke tingkat 1.
*BM hamba A+ ok SPM ! hahah

Tingkat 1. Buka pintu. Ada seorang wanita. Berbikini.

"Kalau anda mahu saya, kejarlah saya."

Lalu mereka berdua pun berkejar kejaran dalam bilik itu. Selepas 15 minit , sesi tamat. 
Turun ke bawah. Mahukan sesi $ 100. Kunci diberi. Tingkat 2.

Tingkat 2. Pintu dibuka. Seorang anak dara blonde sedang berkemban. 

"Kalau anda mahu saya, kejarlah saya."

Sesi kejar mengejar bermula. Gagal lagi. 15 minit tamat.
Turun jumpa instructor. Nak sesi paling mahal. $ 200. Tingkat 3.

Lepas bikini. Lepas berkemban. 
*lelaki gemuk itu tak sabar*

Tingkat 3. Buka pintu slow2. Masuk. Pintu terkunci sendiri.
Nampak,

Suka tayang muka sendiri. Hahah.

Lelaki gelap dan berbadan sasa. Sambil tiada seurat benang.

"Saya mahu awak, saya akan kejar awak !"

t.a.m.a.t

0o____________________________________________o0



Faham ke ? And lawak ke ?
Sorry, hamba mereng sikit malam2 macam ini. Esok ada IELTS Trial. Hahahah.

Dilayankan saja lah kan.

PeACe yO !

bukan lah nota kaki sangat : Suka ? Minat ? Suka ? Minat ? Boleh like my FANPAGE ok. Hahah :D

1 comment:

  1. Haha.. i think i saw lawak ni dalam bentuk komik sebelum ni.. tapi cerita awak ni still lawak pada malam sebegini.. :)


    harap dapat tinggalkan komen di blog post ini. MSS2011 D3P1.Terima kasih

    ReplyDelete