Saturday, 12 November 2011

15.11 : Disaster ?


Assalamualaikum w.b.t and salam sejahtera to all of you guys :D

Orang asyik sibuk cerita pasal 11.11.11
Dan diorang langsung tak ambil tahu pasal tarikh 15.11.11

Ada siapa2 tahu pasal apa akan jadi pada tarikh dan hari berkenaan ?
*hamba rasa takda siapa2 tau kot.hahah*

Tengok title lah, 15.11 : Disaster ?

Anda2 mesti tak sedar kan apa bakal terjadi.

Actually, on this 15th of November
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
ada world premiere for a new song.
*apa kejadah world premiere dengan disaster!hahah*

Bab nak release lagu baru tu tak apa lah. 
Yang membuatkan hamba kesah ialah pasal penyanyi nya !
Hahahah.

It's her again,
REBECCA BLACK.
Kenal ?

Penyanyi lagu ini,


Dan ini,


And the upcoming new single of her is entitled,
Person Of Interest / POI.
*heheh.pelik POI*

Can't wait nak dengar how she sounds for her third debut.
Is it DISASTROUS ?

Ok lah. Sebelum apa2,
Sorry MsRebeccaBlack for my Honest Condemnation.

Peace untuk the most 'TABAH' singer ever !

Humanitarian Ads.

Save the earth. Elakkan kebinasaan yang lebih nyata. :)

Last but not least,
.
Rebecca Black also had been awarded as Choice Web Star for 2011 Teen Choice Award, and also named the "Youth Impact Honoree" dalam Variety Magazine. *hahah.hebat*

4 comments:

  1. budak lagi kot die niyh..

    cakap pasal disaster, 15 akan jadi disaster sbb 16 tu sume asgment kene submit...
    alooolooooo...

    ReplyDelete
  2. hahahahahahah.

    alamak 15.11 ada exam.
    baru teringat.
    disaster !
    :D

    ReplyDelete
  3. Saya suka lagu rebecce black ni. Pelik tak? she's very anoyying but Tabah

    ReplyDelete
  4. hahahahahah. betul kah ?

    masing2 ada taste sendiri =.="
    btw, she's very Tabah. peluru pun belum tentu tembus lagi. :D

    ReplyDelete