Sunday, 30 October 2011

penyu dibaham rusa

Assalamualaikum w.b.t dan salam 1M 1D dan 1B.

mood : Happy Yang Terlonjak- Lonjak -.-"
cause : Negeri Kesayanganku Menang Piala Malaysia :D

At least ada satu piala untuk this season ! 


Nampak nya hamba macam dah terlambat untuk meng-'update' pasal ni. Hahah. Sebab lepas game tu terus layan my team MANCHESTER CITY v WOLVERHAMPTON. And apa yang membuatkan hamba bertambah teruja sehingga tak mampu lelapkan mata ialah MANCHESTER CITY berjaya mengekalkan jurang 5 mata dengan MANCHESTER UNITED ! *budak2 MU jangan mara haa* Mereka berjaya merakamkan kejayaan 3-1 walaupun beraksi dengan 10 pemain. *hebat kan ?hahah

For ManUnited lads : I LOVE NO. 6 !


Suka Sergio Aguero lebih ! hahah.


"KEJAP KEJAP KEJAP ! NAK STORY PASAL ManCity KE N9 NI ?
Btw Still BLUE MOON ROARS ! Hahah. Senang sangat tersasar. Pon boleh :)

Disobab an ese ni lahir ngan dibosa an kek nis milan so, ese nak speaking nis milan. Mano2 ko sapo2 yg tak paham nanti request ese tuk buek an subtitle bawah ni ha. Ok ? *to be frank, hamba tak berapa pro nak bercakap NOGORI ni. boleh kira 20% je la.hahah* Baek la. Mano nak di mulo eh ni ? Ok la. Lopeh yo Si Abang Ensem Ashaari score goal first tuk Ponyu tu tadi , ese toruih yo tutup TB. Sodih ngan patah hati lak ghaso eh. Dah lak TB ni mcm nak mampuih yo gambar eh. Nengok gamba masing2 macam ado 3. Huh ! Elok yo ese sampai bilik dah ado yg koba an dah 1-1. Ese tak cayo. Baco statu FB masing2 sumo kengkawan baru la ese cayo. *donga eh Sarbinee macam nak tangkap itik maso tu.bola eh melanton* Lopeh yo tu, somangat tu datang lak. Duk ngadap TB yg bugok ni balik. *sorry JPA* And akhir eh abang ese Hairuddin Omar yang stylo abih score ngan first timer yg sumpah terbaik. Mengango lah Sarbinee dan Irfan Bakti :)
*cukup takat ni dulu.persoalan eh , faham tak? hamba consider korang faham lah.hahah*

"Saya rasa tahun 2011 , tahun Terengganu." - quote terbaik dari ladang.
Heheh.

3 tahun berturut-turut lah der !

P.E.A.C.E yo :)

P/S : sayang HAI-O lebih di sini !

8 comments:

  1. sayang HAI-O lebih gak weyy ♥

    ReplyDelete
  2. sama2..lepas ni nak botak tiru HAI-O :D

    ReplyDelete
  3. sayang kunalan gn Hai-o..kemba tak lupe..
    nismilan terbaek!

    ReplyDelete
  4. tunggu next season..dengar nya kembar nak transfer team :/

    ReplyDelete
  5. tahniah weh, nogori monang..hi3..

    ReplyDelete
  6. terima kasih yang tak terhingga..hahah :D
    peteh jang peteh !

    ReplyDelete
  7. ehemm. man u fan here! i hate number 6! haha. pening baca bahasa nogori. *pengsan*

    ReplyDelete
  8. man u fan is here guys !!!! say SIX out loud !!! hahah..bahasa nogori sikit ye tu..klau yg pekat tu saya pon xpham..:D

    ReplyDelete