Wednesday, 3 August 2011

SAS terbaikkkkkk.!!

Syukur hamba dapat selesaikan 2 hari puasa. Actually this my first time hamba puasa dekat tempat orang. Bandar Utama. Tapi for hamba tetap best walaupun not as same as the experience in my previous school. Apa2 pun, it's compulsory for every Muslims wherever we are!!! Tapi one word yg hamba boleh describe as coclusion is SAS memang best!!!

What SAS stands for???

 Is it Sekolah Alam Shah??
 
No...No...No...Absolutely NOT~

It's actually stands for Surau As-Syakirin (SAS). Hahaha~ The only surau in the residential area dekat BU ni. Dekat sini lah hamba and geng buat terawih.

Kenapa hamba cakap SAS terbaik??

Macam hotel seh makanan2 buka. Mengenyangkan~
:p

Buka, buka jugak. Tapi jangan lupa baca doa!!!!

1st...Makanan berbuka, moreh free and sedap and banyak.

Ramai juga yang terawih jemaah dekat surau ni. Khusyuk2~
:D

Lagi ramai sebenarnya yg dah balik. Hamba tangkap gambar ni masa rakaat 19-20.
Majoriti sampai 8 saja (termasuk hamba)...

2nd....Pak Imam baca best walaupun 20 rakaat.



3rd...Most importantly dapat jumpe Rahim Maarof and sembahyang sebelah Fahrin Ahmad!!!

p/s : Sorry gambar Rahim Maarof and Fahrin Ahmad takda. Tapi jangan risau ini semua kisah benar. Kalau tak percaya datang lah sini. Boleh jumpa diorang tiap2 malam~


2 comments: