Wednesday, 10 August 2011

newly discovered :))

9 Ogos aka 9 Ramadhan..

Selepas 9 hari, barulah hamba berpeluang nak menyelongkar bazaar dekat area Damansara ni. Biasalah orang baru. Baru nak bertatih dekat tempat orang ni. Credits to Abang Ikmal and gang because bawa hamba jejakkan kaki di bazaar for the first time :))

Hamba pun tak tahu apa nama Bazaar tu. Tapi what hamba know is, it is situated in TTDI near to the new Sinaran TTDI building. Hamba sebenarnya teringin nak makan Lompat Tikam tapi unfortunately tak ada :'(( Huhuhu.
Apa yang dibeli: 
*Lychee Pudding 
*Berry Bread Pudding 
<entah betul ke tak nama nya>

Agak-agak dah dekat nak berbuka cari port berbuka. And the choosen one is Masjid Ghufran (hopefully ejaan betul). In Mutiara Damansara. First impression, hamba was like; "wow!". Nice. Siap ada hotel dekat tingkat atas2. Hahah :))

Mini berbuka. Hahah. Bubur lambuk+air teh+kurma! Then solat maghrib :))

Banyak nya nasi abang ni. Lapar ye :)) Quite sedap la makanan dekat sini. Yang penting, kalau tak cukup boleh  mintak tambah :p

Suasana tempat makan nya. Mewah sungguh. And romantic. Hahah.
Syokkkk! Dapat teroka tempat2 baru. Especially tempat berbuka free and sedap :)))
 Thanks from the bottom of my heart to Abang Ikmal and friends :D  
<mood mem-bodek so esok lusa boleh bawa hamba jalan2 lagi>


p/s : sorry gambar tak berapa nak cun lah. tak guna DSLR punn :'(

No comments:

Post a Comment