Thursday, 14 July 2011

SECRET SOCIETY: Freemason!

Pengenalan Secret Society
Ok, firstly hamba akan dedahkan pasal secret society around the world. Maybe ramai antara korang dah tahu pasal ni, maybe ramai lagi yang masih kabur dan tak tahu langsung aku permudahkan, secret society tu adalah pertubuhan2 rahsia yang telah diilhamkan oleh dajal laknatullah untuk merencanakan dan melaksanakan rancangan2 jahat dan kotor mereka iaitu New World Order!!
Terdapat banyak secret2 society seluruh dunia ni, contoh2 secret society ini adalah Freemason, Illuminati, Bilderbergh Group, Knight Of Malta, Skull And Bones, Priory Of Sion, Society Of Jesus/ Jesuit dan banyak lagi.
Samada kita semua sedar ataupun tidak, dunia kita ini sebenarnye dikawal oleh mereka.
Pengenalan Freemason.
apron Rancangan Di Sebalik DAJJAL – Secret Society: Pengenalan Freemason (HolyWar Archives)
Freemason. Mungkin ramai antara korang dah tahu apa itu Freemason yang amat berpengaruh di seluruh dunia, Lodge-lodge mereka terdapat di seluruh dunia, termasuklah di negara kita yang tercinta ini. Malaysia,
Tuan Guru Nik Aziz pernah mengusulkan pengharaman Freemason ini di parlimen satu ketika dulu tetapi gagal. Di Malaysia, Freemason didaftarkan sebagai Pertubuhan Persaudaraan untuk menyembunyikan tujuan sebenar mereka. Contoh :
george Rancangan Di Sebalik DAJJAL – Secret Society: Pengenalan Freemason (HolyWar Archives)
pertubuhan di bawah Freemason ialah Rotary Club dan Lion Club. Amerika sendiri adalah negara Freemason, George Washington yang juga Presiden Amerika pertama merupakan Grand Master 33rd Degree iaitu pangkat paling tinggi dalam Freemason ini. Boleh dikatakan semua Presiden Amerika adalah ahli Freemason dan mereka mengikut arahan dari orang atasan Freemason.

Orang atasan Freemason pula mengikut arahan Dajal laknatullah, Jika mereka ingkar atau tidak mengikut arahan yang diberikan kepada mereka, mereka akan dibunuh atau dijatuhkan reputasi. Contohnya John F Kennedy dan Abraham Lincoln(betulkehambaejani).
Freemason ini ialah sebuah pertubuhan Yahudi yang telah didirikan sejak lebih kurang tahun 900 SM, dan mempunyai sepuluh program antarabangsa, program ini dlm istilah Freemason dinamakan ‘HARAR’ or ‘SATANIM’, berlambangkan sotong kurita (octopus) berkaki sepuluh, ular berbisa (serpent) berkepala sepuluh, dan hantu penerkam berkuku besi.

No comments:

Post a Comment