Wednesday, 13 July 2011

new Chapter of my Life!

Tepat-tepat pukul 08:27:41 pagi, 1 July 2011, di KBU International College, Bandar Utama, Petaling Jaya, hamba menjejakkan kaki kali pertama di kolej ini. To be frank hamba tak pernah kenal KBU pun sebelum ni. So, dikira sebagai first time hamba tau kewujudan KBU ini=)
ini lah KBU int. college yang akan menjadi tempat persinggahan hamba for 18 months.


Student no. : A1***
Course: Australian Matriculation / Australian Uni. (Architecture)
Student House : 92 BU 6/2

Agak mendebarkan juga bila mendaftar dekat sini. What I can see on the first time hamba melangkah ke dewan pendaftaran is there's no Malay yang hamba berjaya cari=) Chinese -->Indian-->Melayu!

Lepas dengar segala macam amanat dekat Hall, hamba serta rakan-rakan baru hamba dibawa ke our Students House. First impression=WOW!! I never expect that the house is as great as this!
92 Jln BU 6/2, Datanglah kalau ada yang nak melawat.
"Kalau ada" lah~
New friends? Yeah! It's quit fun sebab dapat bergaul dengan friends and stay in the same house.
Ini Darren maa. Jauh dari Kuching. Bilik no. 5 kot=)
The best student for AUSMAT. And surely Ronald lebih
bijak dari hamba. Just look the way he did the quiz!!! 
Dak SAHOR. Ada ciri-ciri leadership juga lah.
Confirm2 dia baik!!!Tengok muke jahat tapi......
Pandang apa tu Novin. Penat je nampak.
Kecil kecil berapi ni!!
Ni bekas runner dia punye secondary school ni. Tengok medal lah.
Kitorang panggil dia Yih Jeng;D
Sze Yuan. Dak IMU and surely not in the same class with
me:)
Ini lah si Handsome Tan!!!Tapi malangnya fobia KUCING!
Diam-diam ubi berisi. Orang kamik lagi ni. Jauh dari
Sarawak,,
He loves gardening and cat!!
Melayu ke Chinese??
Ade sorg lagi. Hamba tak berjaya dapatkan gambar eh. Name beliau is Ahsan. Orang Ganu kite. Hahah. 
By the way, meet all 9 of my housemate!!!
Perjalanan hamba masih panjang tapi hamba seronok berjalan kat sini!!!



Seronok duduk sini, but money is everything here!!Hahah..

Sampai jumpe lagi!!!

p/s : GIGSX you're still the greatest!! 




No comments:

Post a Comment