Wednesday, 13 July 2011

back TO the past!!

Dah hampir 7 bulan juga hamba dan dapat jumpa dengan all my GIGSX since the last hamba gathering ramai2 time party di GBR. Tapi it was a short span to spend time together for a mini reunion. So, sekarang hamba agak rindu dengan suasana family and ukhuwah yang ada after 5 years duduk sebumbung. Huhu :)

131 orang. Ni total no. yang stay sampai form five lah. Tapi kalau dikira-kira balik, ramai juga yang dah tinggalkan sekolah atas problems yang tak dapat dielakkan.



I miss the environment very much. Sekarang hamba dah masuk kolej and masing-masing dah terpisah, so tak dapat lagi kot nak jumpa satu group of students yang gila2 and sekepala macam diorang! Thumbs Up for GIGSX!

LAST BBQ NYTE!!

Macam tak suka je. Hahaha=) 

Abang Amzar!! Masing ala-ala cutie gitu..

Bersih ke tangan anda itu?? Sedar tak anda sedang menyajikan
makanan yang dimakan oleh 100++ orang!!

One of the thing I will never forget!! Hahaha..Summon!!
No. siri : 0610!

Abang paling depan itu macho and bulat lah. Masing-masing
nak bajet..Hoho


PARTY DAY!!!

Excited gila ambil gambar. Sorry! Hamba ter'over'!Hahah..
There's a bunch of cameras capturing our photo!! 

Best friends forever ni.Gila sempoi lah masing-masing!!

Sweet couple meh! Cocok gitu. Kalau ada jodoh.
Kita doa-doakan sama2=)

Kalah Pak Salleh Follow2 tu. Memang HOTAKAGARK lah!!!
Kasi pasang 9 sekali:D

Jangan lupa budaya. Tanah tumpah darahku,
Malaysia!!

Mentor GIGSX nak posing2 pun tak boleh. Dah sesak dah
gambar ni.

Orang KL mari!!!

Different boy, with different outfit, but
in the same family!!!
22 DECEMBER 2010 is the date yang hamba takkan lupakan!!
Walau tempat tak se-gah mana, tapi kenangan itu yang terindah:(

Bersama Menjejak Impi Menggapai Mimpi!!



No comments:

Post a Comment